Deel de mbo open dagen

Op 8 en 9 april staan de laatste open dagen voor het mbo op de locatie Rotterdam, Stellendam, Brielle en Katwijk op het programma. Op deze locaties is zowel vrije inloop als het volgen van voorlichtingsprogramma’s mogelijk. De online promotiecampagne draait op volle toeren en is de registratie geopend. Deze registratie heeft o.a. als doel een inschatting van bezoekers te kunnen maken en na afloop de studiekiezers op de hoogte te houden. Maak jij deze open dagen ook bekend in jouw online netwerk(en)?

Kies een tekst aan de hand van onderstaande suggesties of maak zelf een tekst. Om geïnteresseerden snel op de juiste plek voor meer informatie te krijgen, vragen wij om altijd een relevante link naar de website toe te voegen.

Voor LinkedIn gebruik je: https://stc.nl/maak-kennis/open-dagen/mbo-open-dagen-8-en-9-april?utm_source=social-share&utm_medium=deelactie-collega&utm_campaign=od-apr22

Op o.a. Facebook, Instagram-stories en Twitter kan je gebruik maken van de korte link https://edu.nl/38v6c

Naast een algemene tekst en beeld voor de mbo open dagen, zijn er teksten en beelden per wereld/interessegebied beschikbaar.

Tekstsuggesties:

 • Algemeen:
  Welkom in de machtig mooie wereld van het STC. Mbo-opleidingen voor een toekomst in scheepvaart, haven, logistiek of procestechnologie. Kom langs op de open dagen. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Transport en vervoer:
  Welkom in de machtig mooie wereld van transport en vervoer. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Logistiek:
  Welkom in de machtig mooie wereld van logistiek. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Scheepsbouw & Ontwerp:
  Welkom in de machtig mooie wereld van scheepsbouw- & ontwerp. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Scheepvaart & Techniek:
  Welkom in de machtig mooie wereld van scheepvaart & techniek. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Procestechnologie & Onderhoud:
  Welkom in de machtig mooie wereld van procestechnologie & onderhoud. Ontdek welke mbo-opleiding op het STC bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)
 • Werken in de haven:
  Welkom in de machtig mooie wereld van de haven. Ontdek welke mbo-opleiding op kantoor of aan de kade bij jou past. Kom langs op de open dag. Meer info via: (een van bovengenoemde links invoegen)

  Extra tips:
 • Tag STC Group via @STCgroupNL op Instagram en Facebook of via @STC Group op Linkedin (-> je moet wel even scrollen in het suggestielijstje voordat je de bedrijfspagina van STC kan taggen)
 • Vermeld als bonus ook relevante hashtags zoals #stc #studiekeuze #onlinevoorlichting #opendagen

Beelden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie: afdeling communicatie