Docent@STC Event – woensdag 13 februari 2019

Ben je nieuwsgierig naar de invulling van de functie docent op het STC? Wij verwelkomen je graag op ons Docent@STC Event. We nemen je op een interactieve en inspirerende wijze mee, zodat je kunt ervaren hoe het is om te werken als docent op het STC.

Ontdek de mogelijkheden
Op woensdagavond 13 februari 2019 organiseren wij het Docent@STC Event op onze hoofdlocatie aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam. Iedereen met interesse in het werken als docent bij STC Group – de onderwijsinstelling voor scheepvaart, transport, haven en procesindustrie – is van harte welkom.

Of je al als docent werkt, of vanuit het bedrijfsleven een nieuwe uitdaging als docent wilt aan gaan, we gaan graag in gesprek met jou! Binnen onze vakinstelling werken docenten vanuit hun vakmanschap. Het docentschap bij STC Group kent daarom verschillende mogelijkheden:

  • Ervaren docent
    Deze collega’s hebben ervaring als docent en zijn bevoegd. Zij staan voor de klas of hebben in het verleden voor de klas gestaan.
  • Nieuwe docent
    Deze collega’s zijn nieuw in de functie van docent en beschikken nog niet over onderwijsbevoegdheid. Zij hebben de overstap naar het onderwijs gemaakt, bijvoorbeeld vanuit een technisch beroep, of vanuit interesse in het docentschap.
  • Hybride vakdocent
    Deze collega’s worden opgeleid tot vakdocent die een deel van hun werkweek besteden aan het opleiden van medewerkers van de toekomst. De rest van hun tijd blijven zij in dienst van het bedrijf.

 

Het programma
Vanaf 18.00 uur verwelkomen onze docenten, studenten en collega’s van de afdeling HRM je graag. Er staan broodjes klaar bij de ontvangst. Het inhoudelijke programma begint om 18.30 uur. Tijdens het Docent@STC Event ontdek je onder andere wat je mag verwachten van een  baan als docent bij het STC. Ook komt de opleiding Pedagogisch Didactisch Diploma, waarmee je onderwijs bevoegdheid verkrijgt, aan bod. Uiteraard is het mogelijk om persoonlijk in gesprek te gaan met studenten, docenten, onderwijsmanager(s) en collega’s van de afdeling HRM. Omstreeks 20.30 uur sluiten we het programma af.

Aanmelden voor het Docent@STC Event
Aanmelden doe je door een e-mail te sturen aan docent@stc-r.nl. Vermeld daarbij je voor- en achternaam, en of je al docent bent, of interesse hebt om docent te worden. Ter bevestiging ontvang je van ons een e-mail met meer informatie over het programma.

Vragen?
Onze recruiter Tamara Pols en haar collega’s van de afdeling HRM zijn te bereiken via 010 – 44 86 200 voor vragen over het Docent@STC Event.

Locatie
STC Group
Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam

In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is na 18.00 uur gratis.

Openstaande vacatures
Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.