Docent@STC Event

Ontdek de mogelijkheden
Ben je nieuwsgierig naar de invulling van de functie docent op het STC? Ieder schooljaar organiseren wij het Docent@STC Event. Iedereen met interesse in het werken als docent bij STC Group – de onderwijsinstelling voor scheepvaart, transport, haven en procesindustrie – is van harte welkom.

Ben je op dit moment al werkzaam als docent, of werk je in het bedrijfsleven en zoek je een nieuwe uitdaging? We gaan graag met jou in gesprek! Binnen onze vakinstelling werken docenten vanuit hun vakmanschap. Het docentschap bij STC Group kent daarom verschillende mogelijkheden:

  • Ervaren docent
    Deze collega’s hebben ervaring als docent en zijn bevoegd. Zij staan voor de klas of hebben in het verleden voor de klas gestaan.
  • Nieuwe docent
    Deze collega’s zijn nieuw in de functie van docent en beschikken nog niet over onderwijsbevoegdheid. Zij hebben de overstap naar het onderwijs gemaakt, bijvoorbeeld vanuit een technisch beroep, of vanuit interesse in het docentschap. Dit noemen wij zij-instromers.
  • Hybride vakdocent
    Deze collega’s worden opgeleid tot vakdocent die een deel van hun werkweek besteden aan het opleiden van medewerkers van de toekomst. De rest van hun tijd blijven zij in dienst van het bedrijf.

 


Aanmelden voor het Docent@STC Event

Op dit moment is er nog geen datum gepland voor het Docent@STC Event. Wanneer er een datum bekend is, zullen wij dit via deze pagina en onze social media kanalen met jullie delen. Heb je op dit moment vragen over het docentschap bij STC Group? Stuur dan een mail naar docent@stc-r.nl. Vermeld daarbij je voor- en achternaam, en of je al docent bent, of interesse hebt om docent te worden. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Vragen?
Onze recruiter Tamara Pols en haar collega’s van de afdeling HRM zijn te bereiken via 010 – 44 86 200.

Openstaande vacatures
Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.