Haven Havo

In augustus 2018 start een nieuwe unieke opleiding: de Haven Havo!
Deze nieuwe opleiding biedt Havoleerlingen de kans op een vliegende carrièrestart in en om de (Rotterdamse) haven.

 

Toekomstbestendig onderwijsHaven Havo STC Rotterdam
De wereld om ons heen verandert in snel tempo. Dat geldt ook voor de bedrijven die actief zijn in en om de Rotterdamse haven en zij stellen hoge eisen aan toekomstige medewerkers. Scholen en opleidingen moeten jongeren voorbereiden op deze snel veranderende wereld. De Haven Havo is een goed voorbeeld van toekomstbestendig onderwijs: door slim samen te werken en kennis, ervaringen en faciliteiten te delen, bieden het Calvijn Vreewijk Lyceum en STC Group | STC vmbo college Rotterdamse Havoleerlingen een voorsprong. Dankzij de Haven Havo hebben jongeren in onder andere Rotterdam Zuid een reële kans op een goed betaalde baan in een dynamische sector. Bovendien biedt de Haven Havo goede doorstroommogelijkheden naar de hbo-opleidingen van het Rotterdam Mainport Institute, een samenwerkingsverband tussen STC Group en Hogeschool Rotterdam. Daarmee sluiten de scholen goed aan bij de doelstellingen van de gemeente Rotterdam en het Nationaal Programma op Zuid.

 

Maak kennis met de Haven Havo
De keuze voor een middelbare school is best spannend. Daarom organiseert Calvijn Vreewijk Lyceum op woensdagmiddag 21 februari 14.00 en 15.30 een open-lesmiddag en kan je op woensdag 14 maart tussen 16.00 en 20.00 uur kennismaken op het STC vmbo college, locatie  Anthony Fokkerweg 4.

 

Vragen over de Haven Havo?
Voor meer informatie over de Haven Havo neemt u contact op met Marcel Zwolle van het Calvijn College: m.j.zwolle@calvijn.nl

Klik hier voor aanvullende informatie over de Haven Havo op de STC vmbo website.