• STC Group
  • STC Group
  • STC Group

Anthony Fokkerweg – Rotterdam

De locatie aan de Anthony Fokkerweg in Rotterdam staat middenin het Rotterdamse havengebied. Schepen varen af en aan. Vrachtwagens rijden langs om hun lading op te pikken. De vmbo’ers die hier hun opleiding volgen, kijken dus uit over hun toekomstig werkgebied! Vanaf maandag 28 augustus 2017 is dit een echte vmbo-locatie. De meeste mbo-studenten verhuizen dan naar het naastgelegen nieuwe gebouw aan de Waalhaven Z.Z. 16.

De locatie is in 2013 geopend en won de afgelopen jaren een aantal architectuurprijzen.

Faciliteiten

Op de begane grond is het Logistieke Centrum gevestigd en een composietenlab. Voor vmbo’ers hebben de beschikking over een dramalokaal en een kooklokaal. Ook heeft deze locatie een prachtig gymlokaal, een echte vrachtwagensimulator en een groot aantal computerlokalen.

 

Bereikbaarheid openbaar vervoer
De locatie is goed bereikbaar met de bus. Er rijdt zelfs een speciale STC-sneldienst vanaf metrostation Slinge!


Vanaf metrostation Slinge

Buslijn 668 (speciale sneldienst die alleen stopt op Slinge en tegenover de STC-locaties Anthony Fokkerweg en Waalhaven).


Vanaf metrostation Zuidplein

Buslijn 668 (speciale sneldienst die alleen stopt op Slinge en tegenover de STC-locaties Anthony Fokkerweg en Waalhaven), buslijn 68 (richting Heijplaat) en buslijn 69 (richting Pernis), tweede halte Waalhaven Z.z.

Routebeschrijving naar Anthony Fokkerweg

Download File

Loop eens binnen...

Deze locatie opent een paar keer per jaar haar deuren voor geïnteresseerden. U bent van harte welkom. Leerlingen van het STC vmbo college en docenten vertellen u graag meer over de opleidingen. Klik hier voor meer informatie over de open dagen.

 

Anthony Fokkerweg 4

3088 GG Rotterdam

Telefoon: 010 - 42 90 266

E-mail: info@stc-group.nl