• STC Group
  • STC Group
  • STC Group

Anthony Fokkerweg – Rotterdam

Deze mooie middelbare school aan de Anthony Fokkerweg in Rotterdam staat middenin het Rotterdamse havengebied. Schepen varen af en aan. Vrachtwagens rijden langs om hun lading op te pikken. De vmbo’ers die hier hun opleiding volgen, kijken dus uit over hun toekomstig werkgebied!

De locatie is in 2013 geopend en won de afgelopen jaren verschillende architectuurprijzen.

Wat vind je hier allemaal?

In dit lekker lichte schoolgebouw vind je op de begane grond een echt logistiek centrum compleet met kranen, de laadbak van een vrachtwagen, een magazijn, pompwagens enzovoort. Hier kun je oefenen met het in- en uitladen en beheren van goederen. Op de begane grond is ook een grote leerlingkantine, een composietenlokaal met 3D-printers, een technologielokaal en een maritiem lokaal. Op de eerste verdieping vind je een prachtige gymzaal, een vrachtwagensimulator, een dramalokaal en een keuken.

 

 

Loop eens binnen...

Deze locatie opent een paar keer per jaar haar deuren voor geïnteresseerden. U bent van harte welkom. Leerlingen van het STC vmbo college en docenten vertellen u graag meer over de opleidingen. Klik hier voor meer informatie over de open dagen.

 

Anthony Fokkerweg 4

3088 GG Rotterdam

Telefoon: 010 - 42 90 266

E-mail: info@stc-group.nl