• STC Group
  • STC Group

Port, Transport and Logistics Centre of Excellence – Barranquila

Samenwerkingsverband Colombia

Het ‘Haven, Transport en Logistiek Centre of Excellence’ is een lange termijn samenwerkingsverband tussen STC Group en Universidad del Norte, leidende Colombiaanse universiteit op het gebied van logistiek management, supply chain, havenbeheer, transport en (hydraulische) waterkennis.

Het Centre of Excellence is de enige organisatie in Zuid-Amerika die de combinatie van opleidingen en technische assistentie biedt. De academische programma’s zijn een succesvolle mix van internationale curricula aangevuld en verrijkt met lokale en regionale casuïstiek  en omstandigheden. Alle programma’s worden zowel in het Engels als in het Spaans aangeboden. Het docentenkorps bestaat uit nationale en internationale expert.

Welke opleidingen?

Het Centre of Excellence biedt onderwijsprogramma’s op managementniveau en technische assistentie aan de haven-, transport- en logistieke industrie in Colombia en de regio.  De organisatie stelt zichzelf tot doel integrale opleidingen te bieden voor iedereen die op praktisch, tactisch en strategisch niveau actief is in de sectoren haven, logistiek en transport. Daarmee wil het Centre of Excelllence bijdragen aan het verbeteren van operationele efficiency en het concurrentievermogen van het regionale bedrijfsleven.

 

Website

Klik hier om doorgeleid te worden naar de website van ‘Centro de Excellencia en Puertos, Transporte y Logística’.

 

Campus Universidad del Norte

KM 5 Via Puerto Colombia Barranquila

Telefoon: 06 - 12 74 09 52

E-mail: pereira@stc-r.nl