• STC-Group
  • STC-Group
  • STC-Group
  • STC-Group

Lloydstraat – Rotterdam

Een prachtige pand met geweldige faciliteiten en het mooiste uitzicht van Rotterdam. Na de Euromast en de kubuswoningen is dit misschien wel het meest gefotografeerde Rotterdamse gebouw. Het pand ademt de sfeer van water en haven uit. Als je hier naar buiten kijkt, kijk je uit over je toekomstige werkgebied!

De Lloydstraat is het internationale hoofdkantoor van de STC-Group. Hier is ook het College van Bestuur van de STC-Group gevestigd.

Faciliteiten

Het grootste nautische simulatorenpark ter wereld vind je op de Lloydstraat. Daarnaast herbergt het pand een grote gymzaal met klimwand, een fitnessruimte, bibliotheek, machinekamer, meet- en regeltechnieklokaal, lassen- en bankwerken-lokaal enzovoort.

Opleidingen en trainingen

Op deze verticale vakinstelling is een VMBO-locatie gevestigd. Daarnaast worden hier MBO-opleidingen voor havenlogistiek, scheeps- en jachtbouw, waterbouw/baggerbedrijf, zeevaart en procesindustrie aangeboden. Ook HBO-studenten van de RMU en Master-studenten van de NMU volgen hier een opleiding. Tot slot verzorgt STC B.V. hier trainingen voor professionals.

Routebeschrijving naar locatie Lloydstraat

Download File