• STC Group
  • STC Group
  • STC Group
  • STC Group

Lloydstraat 300 – Rotterdam

Een prachtige pand met geweldige faciliteiten en het mooiste uitzicht van Rotterdam. Na de Euromast en de kubuswoningen is dit misschien wel het meest gefotografeerde Rotterdamse gebouw. Het pand ademt de sfeer van water en haven uit. Als je hier naar buiten kijkt, kijk je uit over je toekomstige werkgebied!

De Lloydstraat is het internationale hoofdkantoor van STC Group. Hier is ook het College van Bestuur van de STC Group gevestigd.

Faciliteiten

Het grootste nautische simulatorenpark ter wereld vind je op de Lloydstraat.

Daarnaast heeft deze locatie een grote gymzaal met klimwand, een fitnessruimte, bibliotheek, machinekamer, meet- en regeltechnieklokaal, lassen- en bankwerken-lokaal enzovoort.

 

Bereikbaarheid openbaar vervoer

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Vanaf Utrecht met de trein:
Uitstappen station Alexander. Metrolijn A/B/C (richting Schiedam Centrum/Spijkenisse), Halte Coolhaven uitstappen.

Vanaf Zeeland/Brabant met de trein:
Uitstappen station Blaak. Metrolijn A/B/C (richting Schiedam Centrum/Spijkenisse), halte Coolhaven uitstappen.

Vanaf Amsterdam/ Den Haag met de trein:
Uitstappen Rotterdam Centraal Station. Tramlijn 8 (richting Spangen), halte Pieter de Hoochweg uitstappen of metrolijn D/E (Rotterdam Centraal – Spijkenisse), bij halte Beurs overstappen op Metrolijn A/B/C (richting Schiedam Centrum/ Spijkenisse), halte Coolhaven uitstappen.

Opleidingen en trainingen

Op deze locatie worden mbo-opleidingen aangeboden die vallen onder het mbo college Maritiem & Techniek. Ook hbo-studenten van het RMI en master-studenten van de NMU volgen hier een opleiding. Tot slot verzorgt STC Training & Consultancy hier trainingen voor professionals.

Loop eens binnen…

Deze locatie opent een paar keer per jaar haar deuren voor geïnteresseerden. Klik hier voor het overzicht van open dagen en infodagen.

 

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 000

E-mail: info@stc-group.nl