• STC Group
  • STC Group
  • STC Group
  • STC Group

Waalhaven Z.z. 16 – Rotterdam

Deze nieuwe locatie biedt ruimte aan mbo’ers die een opleiding volgen in de richting logistiek, wegtransport, rail, havens of luchtvaart. Zij krijgen les in een schoolgebouw dat de sfeer van hun toekomstige vakgebied uitademt. In een groot aantal praktijkruimtes leren zij de fijne kneepjes van hun toekomstige vak. Samen met het naastgelegen gebouw aan de Anthony Fokkerweg vormt deze locatie STC-Campus Waalhaven.

Het gebouw bestaat uit acht verdiepingen en beslaat een totaal oppervlakte van 15.500 m2. Aan de Waalhaven Zuidzijde ligt de grootse entree. Dit is een gedeelde entree voor de panden aan de Waalhaven én aan de Anthony Fokkerweg. De 62 leslokalen en kantoren zijn verspreid over alle verdiepingen. Deze verdiepingen zijn door middel van roltrappen bereikbaar. Tussen het bestaande pand en de nieuwbouwlocatie komt op de vierde verdieping een loopbrug.

Faciliteiten

Uiteraard hebben diverse praktijkfaciliteiten een prominente plek in het pand. Denk daarbij aan de luchtvaartcabine, de ketensimulator, de ERTMS-simulator en het CBR-lokaal. Daarnaast vind je er een volledig warehouse, een praktijklokaal Rail, een mediatheek, diverse leerpleinen, restaurant en een personeelsruimte. Een dojo en sportzalen bieden tot slot volop ruimte voor de broodnodige in- en ontspanning.
Download de plattegrond voor een compleet overzicht.

 

Loop eens binnen...

Deze locatie opent een paar keer per jaar haar deuren voor geïnteresseerden. Klik hier voor het overzicht van open dagen en infodagen.

 

 

Waalhaven Z.z. 16

3088 HH Rotterdam

Telefoon: 010 - 42 90 266

E-mail: info@stc-group.nl