• STC Group
  • STC Group
  • STC Group

Katwijk aan Zee

Katwijk aan Zee is een echt vissersdorp. En bij een vissersdorp hoort natuurlijk een vissersschool. Die vind je aan de Zuidstraat. Maar niet alleen vissers-in-opleiding voelen zich hier thuis. Ook zeevaartstudenten zijn hier van harte welkom.

Faciliteiten

Op deze locatie vind je onder andere een zeevisvaartsimulator en een visverwerkingslokaal. Benieuwd? Bekijk dan de voorlichtingsvideo van onze opleidingen op deze locatie (zeevaart en zeevisvaart).

 

Bereikbaarheid openbaar vervoer
De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

 

Vanaf Den Haag:
Centraal Station: Qliner 386 (richting Oegstgeest). Overstappen op Transferium A44 in Leiden op bus 31 (richting Katwijk). Uitstappen bij de halte Tramstraat. Loop via de Zwanenburgstraat en de Gasthuishof naar de Zuidstraat.

 

Vanaf Amsterdam:
Centraal Station: Intercity richting Vlissingen. Uitstappen op station Leiden Centraal en pak bij de bushalte bus 31 (richting Katwijk). Uitstappen bij de halte Tramstraat. Loop via de Zwanenburgstraat en de Gasthuishof naar de Zuidstraat.

Welke opleidingen?

Op deze locatie bieden we mbo-opleidingen Zeevaart en Zeevisvaart.

Loop eens binnen...

Deze locatie opent een paar keer per jaar haar deuren voor geïnteresseerden. U bent dan van harte welkom. Docenten en studenten vertellen u graag meer over de opleidingen. Klik hier voor meer informatie over de open dagen.

 

Zuidstraat 135 A

2225 GV Katwijk aan Zee

Telefoon: 088 - 318 7711

E-mail: info@stc-group.nl