Maritime Industry 2017

12
April 2017
Matroos

Tijdens Maritime Industry komt de maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. De beurs vindt dit jaar plaats van 9 t/m 11 mei in de Evenementenhal in Gorinchem. In onze stand (418) vertellen we je graag alles over onze mbo-opleidingen Rijn- en binnenvaart. De beurs is dagelijks geopend van 13.00-21.00 uur. Kaarten kun je bestellen via de website. Graag tot ziens in de Evenementenhal!

Kapitein / manager binnenvaart (niveau 4)
Na deze opleiding kun je, mits je voldoende vaartijd hebt, je groot vaarbewijs A/B aanvragen. Ook kun je ervoor kiezen je vestigingsvergunning voor zelfstandig ondernemer of kapitein-eigenaar aan te vragen. Met dit diploma heb je ook meteen een radardiploma, een ADN-certificaat en een marifooncertificaat op zak. Daarmee mag de kapitein/manager op alle binnenvaartschepen varen.

Schipper binnenvaart (niveau 3)
Na deze opleiding kun je, mits je voldoende vaartijd hebt, je groot vaarbewijs A/B aanvragen. Met dit diploma heb je ook meteen een radardiploma, een ADN-certificaat en een marifooncertificaat op zak. Daarmee mag de schipper binnenvaart op alle binnenvaartschepen varen.

Matroos binnenvaart (niveau 2)
Tijdens deze opleiding leer je de verschillende processen op het schip of werktuig kennen en de specifiek daarbij horende activiteiten.

Meer nieuws