Astrid Kee nieuw lid College van Bestuur

05
Februari 2016

5 februari 2016, Rotterdam – De Raad van Toezicht van STC Group heeft Astrid Kee (1959) benoemd tot lid College van Bestuur. Astrid Kee start op 1 maart 2016 en volgt Marjolein Jansen op die eind vorig jaar vertrok naar de Vrije Universiteit Amsterdam.

Astrid Kee heeft ruimschoots haar sporen in het maritieme cluster verdiend. Zij was de afgelopen jaren directeur operations bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw en werkte daarvoor als Rijkshavenmeester Noordzeekanaal gebied en Havenmeester Amsterdam. Daarnaast heeft zij jarenlang een bijdrage geleverd aan de Bedrijfstakcommissie Scheepsbouw van STC Group.

Herman Marks, voorzitter Raad van Toezicht STC Group: “Met deze benoeming krijgt STC Group een bestuurder met veel ervaring en een breed netwerk in het voor STC Group zo belangrijke maritieme cluster. Wij zijn ervan overtuigd dat Astrid qua ervaring, persoonlijkheid en netwerk complementair is aan het  huidige College van Bestuur en daardoor een aanwinst is voor de organisatie.” Het College van Bestuur van STC Group verheugt zich op de komst van Astrid Kee en kijkt uit naar de samenwerking.

Meer nieuws