Info avond – hbo deeltijd Maritieme Techniek

20
Mei 2021
hbo deeltijd info avond

Op donderdag 10 juni 2021 organiseren wij, onder voorbehoud van de coronamaatregelen, een informatie-avond voor het onderwijsaanbod Maritieme Techniek / Scheepsbouwkunde op hbo-niveau. Het aanbod loopt uiteen van een volwaardige hbo-opleiding in deeltijd tot losse module en leerlijnen op diverse relevante gebieden binnen de scheepsbouw. Bij uitstek geschikt voor professionals die de volgende stap in hun loopbaan willen zetten of voor degenen die willen starten in de Scheepsbouw.

De informatie-avond vindt plaats van 18.00 – 21.00 uur. Geïnteresseerden zijn tot 21.00 uur van harte welkom om kennis te maken met de bacheloropleiding, de leerlijnen en modules. Docenten organiseren op deze avond ook een workshop. Aanmelden per e-mail vooraf contact vooraf is vanwege de coronamaatregelen verplicht. Deze avond wordt gehouden op de Lloydstraat 300 in Rotterdam.

Liever online?
Als je liever online kennis wil maken, kijk dan rond in de online open dag. Of vraag een persoonlijke afspraak via teams aan door te mailen naar m.j.school@stc-r.nl  of bel ons op 010-4486355.

 

 

 

 

Meer nieuws