Leraar van het jaar nominatie voor STC-docent

02
Oktober 2015

Havenlogistiek docent Abe Simao staat maandag 5 oktober a.s. in finale van de Rotterdamse Leraar van het Jaar 2015 verkiezing voor het MBO. Abe Simao is genomineerd door tweedejaars studenten Soufian en Jabran. Zij spraken in hun nominatie lovende woorden over hun docent:

“De heer Simoa voert zijn vak op een unieke wijze uit. Vooral als je de vergrijzing en de veelal zwak opgeleide leraren in de lerarensector mee in overweging neemt, maakt het zijn manieren van les geven het tot een verademing voor de jongeren van onze tijd. De heer Simoa is een echte Rotterdammer, zeer multicultureel, je merkt dat hij zich uitstekend aanpast aan ieder individu maakt niet uit met wat voor culturele achtergrond of geloofsovertuiging. Verder is hij sociaal erg actief en zet zich in voor meerdere partijen. 

“Allereerst wil ik zeggen dat meneer Simao altijd heel vriendelijk is en iedereen gelijk behandelt en hij geeft uitstekend les. Ik heb veel dingen van hem geleerd en ik spreek namens heel de klas. Hij heeft ons het hele jaar op een zeer positieve manier beïnvloed en gemotiveerd hij is gewoon een goed mens en ik ben erg trots dat hij mij les heeft gegeven alleen jammer dat ik hem dit jaar niet meer heb. Ik heb 8 jaar zonder school gezeten en ik twijfelde heel erg om een opleiding te doen maar hij heeft me een prachtig jaar gegeven en me heel erg geholpen met een aantal persoonlijke problemen en ben uiteindelijk in de top 10 geëindigd.”

Uiteraard is ook het STC heel trots op deze vakdocent! We wensen Abe Simao veel succes maandag bij de bekendmaking.

 

Meer nieuws