Nieuwe naam voor STC B.V.

03
April 2018
nieuwe naam STC B.V. | STC Training & Consultancy april 2018

3 april 2018, Rotterdam – STC B.V. heet vanaf vandaag STC Training & Consultancy. Samen met het nieuwe logo en de moderne huisstijl zorgt deze verandering voor een eigentijdse en professionele uitstraling. STC B.V. is sinds 2007 als zelfstandig onderdeel van STC Group verantwoordelijk voor het opleiden en trainen van professionals die actief (willen) zijn in onder andere het maritieme of logistieke cluster. “De nieuwe naam en de eigentijdse en professionele uitstraling passen beter bij de organisatie en helpen bij een betere positionering in de markt. Wat blijft zijn de vertrouwde waarden van vakmanschap, innovatie en service.” aldus Corné Hulst, algemeen directeur STC Training & Consultancy.

STC Training & Consultancy richt zich met haar dienstverlening op Europese bedrijven in het maritieme, logistieke, havenoperationele en havenindustriële complex. Leren door te ervaren staat daarbij voorop. Om deze manier van leren mogelijk te maken, maakt STC Training & Consultancy gebruik van een groot aantal simulatoren en praktijkfaciliteiten zoals het Haventrainingcentrum en het Fire & Safety Training Centre. Jaarlijks volgen tienduizenden volwassenen een om-, her- of bijscholingstraject bij STC Training & Consultancy. Met innovatieprojecten, zoals de introductie van LNG, draagt STC Training & Consultancy bij aan de ontwikkeling en verbetering van de concurrentiepositie van de sectoren waarin zij als opleider actief is.

Meer weten over STC Training & Consultancy? Klik hier om doorgeleid te worden naar de website van STC Training & Consultancy.

Meer nieuws