STC-EduPort lanceert nieuw boek

04
November 2015
Containers, op- en overslag

Op 3 november 2015 presenteerde STC-EduPort haar nieuwste boek: Container, op- en overslag. Het boek is uitgereikt aan Frits Gronsveld, voorzitter College van Bestuur van de STC-Group. Containers, op- en overslag biedt voor het eerst een compleet en rijk geïllustreerd overzicht van de vele aspecten die met containers te maken hebben. Van de oorsprong van containers en het gebruik hiervan, tot de verschillende werktuigen die nodig zijn om containers te verplaatsen.Daarnaast is er in het boekwerk uiteraard aandacht voor veiligheid op de terminal.

Containers, op- en overslag besteedt aandacht aan de theorie, maar ook aan de dagelijkse praktijk in de haven.  Hierdoor kan het boek prima ingezet worden als lesmateriaal voor scholen en als naslagwerk voor aan de haven gerelateerde professionals die op zoek zijn naar verdieping.

Het boek is samengesteld door Kees Benning, docent havenoperaties bij het Scheepvaart en Transport College.

STC-Eduport is in 2014 opgericht en heeft tot doel kennis over de maritieme sector, transport en havens te borgen en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Meer informatie over het boek vindt u in dit Leaflet Containers.

Meer nieuws