Het STC bij de Wereldhavendagen

07
September 2018
Op de foto bij het STC

De Wereldhavendagen zijn voorbij. Natuurlijk was het STC er ook bij! Honderden mensen kwamen langs bij onze stand op de Parkkade en lieten een toffe foto maken.
Alle foto’s zijn te bekijken op de facebookpagina van STC Group.

Over de fotoactie*
STC Group plaatst de foto’s met toestemming van de betrokkene op de Facebookpagina van STC Group.  Deze toestemming geldt alleen voor de foto’s die tijdens deze dagen zijn gemaakt en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

De dagwinnaar wordt op dezelfde dag om 20.00 uur via een bericht op de tijdlijn van STC Group bekend gemaakt.  Indien mogelijk wordt de dagwinnaar daarnaast persoonlijk benaderd via een privébericht. Dagwinnaars van vrijdag 7 en zaterdag 8 september moeten voor 9.00 uur de volgende ochtend contact opnemen om aanspraak op de prijs te maken. Meteen na 9.00 uur wordt een volgende winnaar gekozen. Dagwinnaars van zondag 9 september hebben tot en met donderdag 13 september gelegenheid contact op te nemen om aanspraak te maken op hun prijs. Over de uitslag van de fotoactie wordt niet gecorrespondeerd. 

Alle foto’s, met uitzondering van de foto’s van de dagwinnaars, worden op 25 september van de Facebookpagina van STC Group verwijderd en uit de bestanden van computer en fotocamera verwijderd. Privacygerelateerde vragen in het kader van deze fotoactie kunt u stellen via een privebericht op de genoemde Facebookpagina of per email aan pr@stc-r.nl. 

Meer nieuws