We zoeken jou! Ontwerp jij mee aan het nieuwe STC-schip?

GEEN ERVARING VEREIST – IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM!

Meld jezelf nu aan 

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan de ontwerpwedstrijd voor het nieuwe opleidingsschip van het STC. Het is een spannend en inspirerend proces dat tot eind 2018 duurt.

Alle studenten, leerlingen en medewerkers van STC en RMI kunnen zich inschrijven. Dat wil zeggen alle studenten van alle opleidingen en alle leerlingen van het vmbo, maar ook alle medewerkers en docenten. Het maakt niet uit welke opleiding je volgt, of dat je nog maar heel weinig kennis van het ontwerpen van een schip hebt. Je bent sowieso van harte welkom! Van alle aanmeldingen worden gevarieerde ontwerpteams gemaakt. Je kunt van tevoren twee namen doorgeven van personen waarmee je graag in een team wilt. We houden zo veel mogelijk rekening met je keuze.

Praktische info
De ontwerpwedstrijd duurt van 29 september t/m 20 december 2018. In deze periode vinden 12 sessies plaats van gemiddeld drie uur. Het is hierbij belangrijk dat je op de donderdagmiddag en/of -avond beschikbaar bent om met je team te overleggen. Jullie spreken het exacte tijdstip onderling met elkaar af. Het SkillsLab Maritiem is gereserveerd voor jullie. Klik hier voor meer informatie over het programma en het cPvE.

Inspiratiedag
Na een kennismaking met je team en een masterclass van een brainstormspecialist staat een inspiratiedag op het programma. Je bezoekt een scheepswerf, de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht en je krijgt een inspirerende presentatie van een futuroloog over toekomstbestendig varen. Uiteraard krijg je tijdens deze dag uitgebreid de kans om de huidige opleidingsschepen te bekijken, gaan we varen en sluiten we de dag af met een feestelijk diner.

Meld je nu aan
Meedoen levert je kennis en bijzondere ervaring op. Je leert heel veel over het bouwen van een schip, en je leert heel veel mensen kennen die op een moment in je loopbaan waarschijnlijk iets voor je kunnen betekenen. Tot slot: bedenk even dat het winnende ontwerp straks echt in de Rotterdamse haven (en ver daarbuiten) vaart. Misschien wel jouw schip…

Wat kunnen we nog meer zeggen? Geef jezelf de kans!

Meld jezelf nu aan