Open avond en workshop hbo deeltijd Maritieme Techniek

14
Juni 2019
open avond hbo deeltijd

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert STC Group een open avond hbo-deeltijd Maritieme Techniek.  Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor professionals die een volgende of andere stap in hun carrière willen zetten.  Het is een pittige, goed gewaardeerde deeltijdopleiding die studenten opleidt tot maritiem technisch ingenieur. De opleiding duurt vier jaar en na afronding ontvangen studenten het diploma Bachelor of Science. Het betreft een zogenaamd blended learning programma waarbij  studenten e-learning afwisselen met colleges en intervisiebijeenkomsten. Deze contactmomenten (een middag en avond per week) zijn niet verplicht maar worden door onze studenten bijzonder gewaardeerd omdat ze hét moment zijn waarop studenten en docenten kennis en ervaringen kunnen uitwisselen, inhoudelijke vragen beantwoord kunnen worden en verdieping van stof wordt aangeboden. Gedurende de gehele opleiding voeren de studenten in groepsverband projecten uit. Een deel van deze projecten daarvan moet plaatsvinden op de eigen werkplek. Om het diploma te behalen, is het van belang voor of tijdens de opleiding relevante werkervaring binnen de sector op te doen. Meer informatie over de opleiding is te vinden in de Brochure hbo deeltijd Maritieme Techniek 022018. 

Praktische informatie
De inloop vindt plaats vanaf 18.00 uur. Geïnteresseerden zijn tot 21.00 uur van harte welkom met vragen over de gehele bacheloropleiding en de leerlijnen. Docenten organiseren op deze avond ook een workshop Ontwerp je eigen droomjacht. Deze vindt plaats van 19.30 tot 20.30 uur.  De koffie staat klaar. Aanmelden is niet verplicht. Hebt u vragen? Neem dan even per e-mail contact met de opleiding op.

De open avond en workshop vinden plaats op 1e verdieping op de Lloydstraat 300 in Rotterdam. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage Schiecentrale.

 

 

Meer nieuws