Open dag STC-Group 25 maart 2017

14
Maart 2017
Open dag STC Group

 

Ben je op zoek naar een ijzersterke vmbo-, mbo- of hbo-opleiding waarmee je kunt werken in de haven, op het water, het spoor of de luchthaven? Bezoek dan op zaterdag 25 maart onze de laatste open dag van dit schooljaar.

Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 en 14.00 uur. Docenten en studenten geven (klassikale) voorlichting over de opleidingen en beantwoorden graag je vragen. Daarnaast zijn alle simulatoren, praktijkruimten en schepen te bezoeken. Inschrijven voor een open dag is niet nodig.

 

 

Kies het opleidingsniveau waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie:

 

Naast ons regulier onderwijs biedt de STC-Group ook opleidingen, trainingen en cursussen voor volwassenen en (young) professionals.

  • STC Training & Consultancy is gespecialiseerd in om-, her- en bijscholing voor volwassenen. Hun stand is tijdens de open dag te bezoeken op de locatie Lloydstraat in Rotterdam.
  • Netherlands Maritime University (NMU) biedt voor young professionals de Engelstalige parttime en fulltime Master of Science in Shipping and Transport aan. Daarnaast organiseert de NMU jaarlijks de business course Anatomy of Shipping and Transport. Voor meer informatie ben je welkom op de locatie Lloydstraat in Rotterdam.

Meer nieuws