Open dagen op 19 en 20 januari 2018

19
December 2017
open dagen januari 2018 | STC Group

Machinist, vrachtwagenchauffeur, kapitein, procesoperator, maritiem officier, heftruckchauffeur. Stuk voor stuk beroepen met veel vrijheid waar je op z’n Rotterdams de handen uit de mouwen steekt. STC is dé opleider voor deze beroepen. Op vrijdag 19 januari (van 19.00 tot 21 uur) en zaterdag 20 januari (van 10 – 14 uur) zijn er open dagen bij alle locaties van STC Group. Zowel voor leerlingen uit groep 8 die naar het vmbo of de havo willen, als voor aankomende mbo’ers staan de deuren wagenwijd open.

Nieuw: Haven Havo
De Haven Havo is een nieuw onderdeel van de verticale vakinstelling STC Group. Deze opleiding is samen met het Vreewijk Lyceum opgezet en start in september. Leerlingen halen een havodiploma én zijn twee dagen in de week bezig met de havenpraktijk bij het vmbo college van STC Group. Een havodiploma en veel praktijkervaring is een uitstekende voorbereiding voor een carrière in de haven of logistiek of als opstap naar het hbo.

Vertrouwd: vmbo en mbo
Docenten, vmbo-leerlingen en mbo-studenten staan klaar om te vertellen over hun opleiding.  Natuurlijk is er op alle locaties ook van alles te doen. Alle simulatoren, praktijkfaciliteiten en opleidingsschepen kunnen bezocht worden. Bezoekers kunnen met een Virtual Reality-bril een binnenvaartschip aan wal leggen en in de machinekamer aan de slag. Op de Waalhaven Z.z. is bovendien op zaterdag het Haventrainingscentrum geopend. Bezoekers kunnen hier o.a. zelf een rondje met zware heftrucks en een vrachtwagen rijden.

Master- en volwassenenopleidingen
Ook over de master- en volwassenenopleidingen die STC Group verzorgt, is kunnen geïnteresseerden op vrijdag en op zaterdag alles te weten komen.

Praktische informatie
De open dagen zijn vrijdag 19 januari van 18.00 – 21.00 uur en op zaterdag 20 januari van 10.00 – 14.00 uur. www.stc-group.nl

 

Meer nieuws