Infoavond STC-Hanzemaritiem Zwolle – 4 maart 2019

Info avond STC HanzeMaritiem 4 maart 2019Kom kennismaken met de mbo-zeevaartopleidingen in Zwolle tijdens de informatie-avond op het Deltion College. Je bent welkom op maandag 4 maart tussen 17.00 en 20.30 uur op onze locatie Mozartlaan, campus West.  

Tijdens de infoavond beantwoorden onze studenten en docenten al jouw vragen over de Zeevaart en vertellen je wat je van onze mbo-opleidingen mag verwachten. Uiteraard zijn de simulatoren deze avond ook geopend.

 

In Zwolle werkt het STC samen met het Deltion College onder de naam STC-HanzeMaritiem. Wij bieden de volgende drie mbo-opleidingen gericht op de sector Zeevaart in Zwolle* aan:

 

 

Over het STC
Het STC mbo college is de grootste maritieme opleider van Nederland. Op onze schoollocaties in Rotterdam, Stellendam, Katwijk en Zwolle zet je koers richting een avontuurlijke toekomst op zee. Leven en werken op het water, voor sommige jongeren is dat het grote ideaal. Lekker lang weg van huis en iets van de wereld zien aan boord van een cruise- of containerschip. Spreekt dit jou ook aan? Dan is een Zeevaart-opleiding misschien wel wat voor jou. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van het STC via de website: https://www.stc-grenzeloos.nl/

Vragen?
Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, neem dan telefonisch contact op met de locatie in Zwolle via 038 – 850 30 00.

 

*Zwolle: Het is ook mogelijk de mbo-opleidingen Zeevaart te volgen in Rotterdam, Stellendam of Katwijk aan Zee.

De volgende mogelijkheid om te komen kijken op een informatieavond is maandagavond 17 juni 2019.