Mbo online open dag – 30 januari 2021

In verband met de verlenging van de lockdown vindt de open dag van 30 januari online plaats.
Op deze online open dag is iedereen met interesse in onze mbo-opleidingen welkom om deel te nemen.

Programma online open dag
Op de online open dag werken we met voorlichtingen in tijdvakken. Alle mbo-opleidingen van het STC mbo college komen in het programma aan bod. Je registreert je voor een tijdvak en volgt dat online programma. Meld je uiterlijk donderdag 28 januari aan. ​​​​Op vrijdag 29 januari ontvang je per mail de link naar jouw online voorlichting. De online voorlichtingen worden gegeven via Microdoft Teams, klik hier voor uitleg over hoe je Teams gebruikt.

Tijdvak reserveren
Klik via onderstaande button naar het registratiesysteem. Kies bij registreren het ticket voor de locatie waar de opleiding van jouw keuze wordt gegeven. Na het invullen van je persoonsgegevens, kies je voor het tijdvak van de sector waar jouw opleiding onder valt. Check hier op welke locatie en onder welke sector deze opleiding wordt aangeboden.

Opleidingen
Op het STC mbo college kan je kiezen uit meer dan 30 mbo-opleidingen. Weet je nog niet precies wat bij je past? Bekijk dan de opleidingsvideo, de animatie of doe de opleidingsquiz. Heb je al een opleiding op het oog? Check dan hier op welke locatie en onder welke sector deze opleiding wordt aangeboden. Je kan bij het reserveren van een tijdvak de juiste keuze maken.

Vragen?
Heb je een vraag, suggestie of opmerking over de online open dag van 30 januari? Neem dan contact met ons op via opendag@stc-r.nl.