Open dag mbo Rotterdam, Brielle, Katwijk en Stellendam – 18 maart 2020

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze mbo-opleidingen tijdens de open dag. Je bent op woensdag 18 maart tussen 16.00 en 20.30 uur welkom op al onze mbo-locaties (m.u.v. Zwolle). 

Maak kennis met onze mbo-opleidingen voor scheepvaart, vervoer, havens en techniek. Bezoek een voorlichting, neem een kijkje bij onze praktijkfaciliteiten en simulatoren en ga in gesprek met studenten en docenten. Tijdens een bezoek aan de open dag geven we jou een zo goed mogelijk beeld van onze school, opleidingen, stageplaatsen en carrièremogelijkheden. Van niveau 1 tot en met niveau 4, bol of bbl, voor iedereen die aan de slag wil in de scheepvaart, logistiek of procesindustrie is er wat wils!


Het mbo van het STC organiseert deze open dag op verschillende locaties:

  • Lloydstraat, Rotterdam
  • Waalhaven Z.z., Rotterdam
  • Kerkhoekstraat, Brielle
  • Deltahaven, Stellendam
  • Zuidstraat, Katwijk

 

Ongeveer een week voor de open dag vind je hier per schoollocatie een programma.
Wil je zeker weten dat je naar de juiste locatie afreist? Klik hier voor een overzicht van opleidingen per locatie.

Parkeren
Op alle locaties kun je je auto op straat parkeren. Met uitzondering van de locatie Lloydstraat is parkeren op straat gratis. Op de locatie Lloydstraat is tussen 9.00 en 18.00 uur een betaald parkeren beleid van kracht. Je kunt hier alleen betalen met een pinpas, creditcard of 06-parkeren. Een andere optie is parkeren in de nabijgelegen Q-park garage Schiecentrale. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar de locatie Lloydstraat.

Vragen?
Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.

 

Voor de locaties Katwijk en Stellendam is dit de laatste mogelijkheid om een open dag te bezoeken. De locaties in Rotterdam en Brielle openen hun deuren voor een laatste keer op donderdag 11 juni 2020.