Open dag mbo Rotterdam, Brielle, Stellendam – 15 november 2019

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze mbo-opleidingen tijdens de open dag. Je bent welkom op vrijdag 15 november tussen 16.00 en 20.30 uur op onze locaties in Rotterdam, Brielle en Stellendam. 

Maak kennis met onze mbo-opleidingen voor scheepvaart, vervoer, havens en techniek. Bezoek een voorlichting, neem een kijkje bij onze praktijkfaciliteiten en simulatoren en ga in gesprek met studenten, docenten en bedrijven (misschien zit jouw toekomstige werkgever er wel tussen!). Tijdens een bezoek aan de open dag geven we jou een zo goed mogelijk beeld van onze school, opleidingen, stageplaatsen en carrièremogelijkheden. Van niveau 1 tot en met niveau 4, bol of bbl, voor iedereen die aan de slag wil in de scheepvaart, logistiek of procesindustrie is er wat wils!

Voordat je naar de open dagen komt jouw grenzeloos ontdekken? Kijk dan zeker even rond op onze website Ga voor grenzeloos en doe de (korte) opleidingsquiz.

 

Het mbo van het STC organiseert deze open dag op verschillende locaties:

  • Lloydstraat, Rotterdam
  • Waalhaven Z.z., Rotterdam
  • Kerkhoekstraat, Brielle
  • Deltahaven, Stellendam

 

Ongeveer een week voor de open dag vind je hier per schoollocatie een programma.
Wil je zeker weten dat je naar de juiste locatie afreist? Klik hier voor een overzicht van opleidingen per locatie.

Wil je naar de open dag op onze locatie Katwijk? Daar worden andere openingstijden aangehouden. Klik hier voor meer informatie over de open dag op de locatie Katwijk.

Parkeren
Op alle locaties kun je je auto op straat parkeren. Met uitzondering van de locatie Lloydstraat is parkeren op straat gratis. Op de locatie Lloydstraat is tussen 9.00 en 18.00 uur een betaald parkeren beleid van kracht. Je kunt hier alleen betalen met een pinpas, creditcard of 06-parkeren. Een andere optie is parkeren in de nabijgelegen Q-park garage Schiecentrale. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar de locatie Lloydstraat.

Vragen?
Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.

 

De volgende mogelijkheid om te komen kijken op een open dag is op zaterdag 18 januari 2020.