Kersttassenactie

Ook dit jaar organiseert het STC een kersttassenactie. Minimaal honderd gezinnen met een krappe beurs uit Rotterdam-Zuid krijgen een tas gevuld met leuke, smakelijke en nuttige producten. De gezinnen worden geselecteerd via YMCA Feyenoord. De tassen worden door medewerkers en studenten van het STC bij de mensen thuis bezorgd.Studenten met een logistieke opleiding bij STC Group werken als onderdeel van hun opleiding mee aan de Kersttassenactie. Hiermee leren ze over logistieke uitdagingen zoals het verzamelen van de producten, orderpicking en distributie. Een uitgebreide en hele praktische logistieke ervaring voor de studenten!


Helpt u mee?

Iedereen verdient een fijne kerst. Daarom wil STC Group gezinnen uit de regio Rotterdam een feestelijkere kerst bezorgen. Wilt u een steentje bijdragen? U kunt helpen door middel van een donatie. Groot of klein, geld of in natura; alle hulp is welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar kersttassenactie@stc-r.nl.

Heeft u vragen? Belt of mailt u dan met projectcoördinator Cas Zweere, telefoonnummer 088 – 3187569  of  kersttassenactie@stc-r.nl.

Wilt u meteen een donatie doen? Scan dan deze QR code. Het bedrag kunt u naar wens aanpassen.
Scan de code met de camera app op uw telefoon.

Alvast Hartelijk dank namens de gezinnen!
STC kersttassen actie

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl

  • STC Group