Kersttassenactie

Ook dit jaar organiseert Samen Sterk een kersttassenactie. Honderdvijfentwintig gezinnen met een krappe beurs uit Rotterdam-Zuid krijgen een tas gevuld met leuke, smakelijke en nuttige producten. De gezinnen worden geselecteerd via YMCA Feyenoord. De tassen worden door medewerkers van het STC en studenten bij de mensen thuis bezorgd. Studenten met een logistieke opleiding bij STC Group werken als onderdeel van hun opleiding mee aan de Kersttassenactie. Hiermee leren ze over logistieke uitdagingen zoals het verzamelen van de producten, orderpicking en distributie. Een uitgebreide en hele praktische logistieke ervaring voor de studenten!


Helpt u mee?

Iedereen verdient een fijne kerst. Daarom wil STC Group gezinnen uit de regio Rotterdam een feestelijkere kerst bezorgen. Wilt u een steentje bijdragen? U kunt helpen door middel van een donatie. Groot of klein, geld of in natura; alle hulp is welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar kersttassenactie@stc-r.nl.

Heeft u vragen? Belt of mailt u dan met projectcoordinator Jacky van Dijk, telefoonnummer 010 – 448 60 86 en kersttassenactie@stc-r.nl.

 

Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid

De kersttassenactie wordt uitgevoerd als onderdeel van het project ‘Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid’, een samenwerkingsproject tussen STC Group, het bedrijfsleven en  verschillende maatschappelijke organisaties. De groeiende jonge bevolking op Rotterdam-Zuid gaat in de toekomst een belangrijke rol spelen in Rotterdam en omgeving. Deze jongeren hebben echter een relatief laag opleidingsniveau en een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Met het project Samen Sterk zetten de projectpartners zich in voor een betere toekomst voor deze jongeren.

 

SSTRZ logo

 

 

STC kersttassen actie

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl

  • STC Group