Rotterdams Havenevenement 2020

Annulering Rotterdams Havenevenement 4 juni 2020

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is er na overleg met de eventpartners besloten om het Rotterdams Havenevenement dit jaar te annuleren.

Gezondheid en veiligheid van bezoekers, leveranciers en medewerkers staan altijd voorop. Omdat wij niet weten hoe het coronavirus en de gevolgen daarvan zich ontwikkelen hebben wij dit besluit genomen.

Wij ontvangen u graag weer bij een volgende editie van het Rotterdams Havenevenement.

 


Op donderdag 4 juni 2020 vindt de zevende editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. De haven van Rotterdam zit boordevol talenten die allen bijdragen aan het succes van de haven van Rotterdam. Deze avond zetten wij een aantal van deze talenten in het zonnetje.

U bent van harte uitgenodigd om op donderdagavond 4 juni a.s. aanwezig te zijn en te zien welke talenten deze avond naar huis gaan met de titels en prijzen.

Deze avond zijn er winnaars binnen maar liefst vijf categorieën, te weten;

 

  • Jong Haventalent, titel voor de ambitieuze young professional met eigen visie op de haven;
  • SmartPort Scriptieprijs, prijs voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie;
  • MCR-prijs, prijs voor de meest talentvolle laatstejaars mbo’er in opleiding;
  • Havenwerker van het Jaar, titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit en resultaat;
  • Beste Havenidee, nieuwe prijs voor hbo-studenten die een innovatief idee of toepassing ontwikkelen en uitvoeren voor de maritieme sector.

 

Het Rotterdams Havenevenement is voor iedereen die de genomineerden, en werken en leren in de Rotterdamse haven een warm hart toedraagt.  De avond start om 19.00 uur met een ontvangst. Om 19.30 uur start het programma aan de Lloydstraat 300 Rotterdam.

 

Het Rotterdams Havenevenement wordt aangeboden door Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group en mede mogelijk gemaakt door Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Centre of Expertise.

 

Heeft u vragen over het Rotterdams Havenevenement? Stuur ons een email via havenevenement@stc-r.nl of bel 010 44 86 445.

Rotterdams Havenevenement 2018

Lloydstraat 300

3024 EA Rotterdam

Telefoon: 010 - 44 86 444

E-mail: voorlichting@stc-r.nl