STC Group neemt deel aan Maritime Industry 2018

29
Mei 2018

Van 29 mei t/m 31 mei 2018 ontmoet de maritieme sector elkaar tijdens de Maritime Industry 2018 in de Evenementenhal in Gorinchem. U bent van harte welkom in onze stand (J.120), waar we u graag alles vertellen over het brede pakket aan opleidingen en diensten van STC Group.

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Zo bieden we verschillende mbo-opleidingen Rijn- en binnenvaart. Daarnaast verzorgt STC Group cursussen en trainingen voor professionals, ook speciaal gericht op de binnenvaartsector.

De beurs is dagelijks geopend van 13.00-21.00 uur. Kaarten kunt u bestellen via de website. Graag tot ziens in de Evenementenhal!

Meer nieuws

 • Juni
  15

  Nieuwe opleidingsschepen voor STC Group

  STC Group voegt de komende jaren nieuwe binnenvaartschepen voor de verschillende nautische opleidingen aan haar vloot toe. Bij het ontwerp en de bouw van de schepen maken we gebruik van de kennis en ervaring die in de organisatie aanwezig is. Daarnaast betrekken we ook externe partijen die

  Lees verder

 • Juni
  14

  STC werkt mee aan Startbaan 5

  Na vier succesvolle edities werkt het STC ook in 2018 mee aan het scholings- en oriëntatieproject Startbaan.

  Lees verder

 • Juni
  07

  Winnaars van het Rotterdams Havenevenement 2018

  Diverse talenten die werken of leren in de Rotterdamse haven zijn vanavond in de schijnwerpers gezet tijdens de feestelijke lustrumeditie van het Rotterdams Havenevenement. MCR-prijsfinalist Martine Kooy werd gekozen tot meest talentvolle mbo-student. Daarnaast werden nog twee prij

  Lees verder

 • Mei
  24

  Groen licht voor Plant of the Future

  Samen met overheden en bedrijfsleven gaat STC Group in Brielle aan de slag met de realisatie van the Plant of the Future.

  Lees verder

 • Mei
  22

  Lustrumeditie Rotterdams Havenevenement

  Op donderdag 7 juni vindt de vijfde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats; hét jaarlijkse moment waarop de Rotterdamse haven jonge én iets minder jonge haventalenten in het zonnetje zet. Mis het Havenfeestje van het jaar niet! Reserveer een plaats in de zaal.

  Lees verder