Virtual Reality in onze stand tijdens Offshore Energy 2017

04
Oktober 2017
Offshore Energy 2017

Zie je een toekomst voor jezelf in de offshore sector? Bezoek dan 10 en 11 oktober onze stand (1.175) tijdens de Offshore Energy 2017 in de RAI, Amsterdam. We vertellen je graag alles over onze opleidingen in de offshore en de daaraan gerelateerde werkvelden. Van (v)mbo, hbo en masters tot opleidingen en trainingen voor volwassenen.

Inzet Virtual Reality
In het ReaLNG-project hebben wij lessen ontwikkeld voor het varen op een met Liquefied Natural Gas (LNG) voortgedreven motor of het verrichten van handelingen met de overslag van LNG. Verschillende leermiddelen die voor een realistische praktijksituatie zorgen zijn geïntegreerd in deze trainingen, waaronder de inzet van Virtual Reality (VR). Deze nieuwe technologie gebruiken we zowel in het reguliere mbo zeevaart onderwijs als in de LNG cursussen voor volwassenen. Met de VR prikkelen we de zintuigen van onze studenten en cursisten op een manier die aansluit op hun belevingswereld én de praktijksituatie zo realistisch mogelijk benadert.

Zelf ervaren?
Op beide beursdagen kun je in onze stand zelf ervaren hoe het is om les te krijgen m.b.t. de VR!

Over de beurs
Offshore Energy 2017 is een jaarlijkse terugkerend evenement met meer dan 25.000 m2 aan bedrijven en organisaties uit de wereldwijde offshore industrie. Windenergie, baggeren, scheepsbouw en logistieke processen: het is allemaal onderdeel van deze dynamische sector met tal van carrièremogelijkheden. De beurs is beide dagen geopend van 09.30-18.00 uur. Kaarten kun je bestellen via de website van de organisatie. Graag tot ziens in de RAI!

Meer nieuws