Week van de verbinding en vitaliteit: 16 t/m 20 mei

Op een vitale manier onderdeel zijn van een team is belangrijk binnen iedere organisatie. Samenwerking met collega’s verhoogt het plezier en resultaat van individuele inspanningen en kan spanningen en stress verminderen. Hoewel dit logisch klinkt is het niet altijd even makkelijk om tijd te vinden in de hectiek van de dagelijkse werkzaamheden.  

De afgelopen twee jaar zijn op dit gebied uitdagend geweest. Het doel van de Week van Verbinding en Vitaliteit is om tips en inspiratie op te doen ter bevordering van vitaliteit en meer verbinding binnen het STC. 

Verschillende activiteiten en workshops
In de week van 16 tot en met 20 mei worden er verschillende activiteiten en workshops aangeboden op alle STC-locaties. Deze zijn zoveel mogelijk fysiek, maar er is ook een ruim online aanbod via de STC Academy. Verschillende facetten van verbinding en vitaliteit komen aan bod. Er is keuze tussen verschillende activiteiten en er wordt ingezet op het deelnemen met collega’s binnen jouw team/college.

Vrij geroosterde dagdelen en momenten
In overleg met de managementteams wordt er geprobeerd zoveel mogelijk met vrije roostermomenten te werken om te voorkomen dat collega’s niet kunnen deelnemen. 

Zet 16 tot en met 20 mei alvast in de agenda, concrete invulling en activiteiten volgen later in STC Nieuws. Samen staan we sterker! 

Namens de projectgroep Van Werkdruk naar Werkgeluk. 

 

Meer info: Audrey Rost-Ernst