Wereldhavendagen 2019

Leuk dat je de STC-stand hebt bezocht op de Wereldhavendagen! Wie weet heb je met een van onze studenten of collega’s gesproken, een leuke selfie met onze ambassadeurs gemaakt of misschien zelf onze mini escape room met je team opgelost… Hoe dan ook, we hopen dat de haven je bij is gebleven!

Ben je benieuwd naar de STC-opleidingen voor een baan in en om de haven, in de logistiek, de scheepvaart of de procesindustrie? Kijk dan zeker verder op onze website en bezoek een open dag van onze school.

 

STC winactie Wereldhavendagen 2019

Spelomschrijving
Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september kon je als bezoeker in een team van maximaal vier personen de uitdaging van STC Explorer aangaan en kans maken op een mooie havenprijs.  In de STC mini escape room kan jij met jouw team proberen zo snel mogelijk de drie spellen op te lossen en daarmee op tijd uit de mini escape room te ontsnappen.

Deelname winactie
Teams die binnen de tijd de juiste oplossing vinden, worden door de spelleider met vermelding van hun tijd op de foto gezet. Om kans te maken op de dagprijs moet het Instagram-account van STC Group volgen en de teamfoto op Instagram plaatsen met de hashtag: #STCWHD2019.

Prijzen 

Vrijdag 7 september: vier toegangskaarten voor hèt maritieme museum van Rotterdam inclusief de Offshore Experience, aangeboden door Maritiem Museum Rotterdam
Zaterdag 8 september: vier kaarten voor een indrukwekkende rondvaart Maasvlakte 2 verzorgd en aangeboden door Futureland.
Zondag 9 september: vier toegangskaarten voor hèt maritieme museum van Rotterdam inclusief de Offshore Experience, aangeboden door Maritiem Museum Rotterdam

Bekendmaking winnaars
De winnende teams, 1 per dag, worden op maandag 9 september 2019 bekend gemaakt via een bericht op het Instagram-account en de Facebook-pagina van STC Group bekend gemaakt. Deelnemers uit de winnende teams worden verzocht zich uiterlijk maandag 23 september 2019middels een privebericht op het Instagram-account en de Facebook-pagina van STC Group te melden om aanspraak te maken op de prijs. Indien mogelijk worden deelnemers uit de winnende teams daarnaast persoonlijk benaderd via een privébericht. Na 23 september 2019 kan men geen aanspraak meer maken op de prijs. Over de uitslag van de winactie wordt niet gecorrespondeerd.

Privacy
Alle de foto’s van de drie winnende teams worden gepubliceerd. Deze worden op 23 september 2019 van het Instagram-account en de Facebook-pagina van STC Group verwijderd en uit de bestanden van computer en fotocamera verwijderd. Privacygerelateerde vragen in het kader van deze fotoactie kunt u stellen via een privebericht op de genoemde social media-accounts of per email aan pr@stc-r.nl.