STC International

Er zijn maar weinig sectoren zo internationaal georiënteerd als de sectoren waarin STC Group opereert. De activiteiten van STC Group beperken zich daarom ook niet tot Nederland. Via STC International organiseert STC Group haar deelnemingen in tal van partijen in binnen- en buitenland. Hoe en met welke visie we dat doen, is vastgelegd in het deze brochure van  STC International. STC heeft vestigingen in Zuid-Afrika, Vietnam en op de Filipijnen.  Daarnaast is STC Group actief in Oman en Kazachstan.

STC International
Port Management Program

Bij de ontwikkeling en het beheer van havens wordt men met grote uitdagingen geconfronteerd. Havens moeten zich bijvoorbeeld voortdurend aanpassen aan de razendsnel veranderende marktdynamiek.

Het Port Management Program gaat gedetailleerd in op ingewikkelde vraagstukken, zoals het maken van toekomstplannen voor de infrastructuur van de haven en het voldoen aan de behoeften van een land, zonder dat dit ten koste gaat van de bestaande havenactiviteiten. Uitdagingen waarmee overheden, havenautoriteiten en bedrijven in de haven steeds vaker te maken krijgen. Om goed op deze vraagstukken in te spelen, zijn port professionals nodig met een dieper en genuanceerder inzicht in de complexe dynamiek van de havensector. Het Engelstalige cursusprogramma biedt cursisten de benodigde kennis en leert hen analytische denkwijzen aan om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Tijdens het meerdaagse programma maken de deelnemers kennis met alle belangrijke aspecten van havenbeheer van wereldklasse. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere: havenontwikkeling, de planning en het beheer van een haven, stakeholdermanagement en commerciële activiteiten van een haven. De cursus wordt afgesloten met het interactieve havensimulatiespel “Port Constructor”.

Aanmelden
Het Port Management Program vindt plaats van 15 tot en met 19 oktober 2018. De cursus start bij minimaal 20 deelnemers. De cursuskosten bedragen € 3.500,-  Op de website van het Havenbedrijf meldt u zich aan. Klik hier om doorgeleid te worden naar het aanmeldformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie neemt u contact op met Sander Wubbolts, via wubbolts@stc-r.nl of +31 (0) 10 446 60 32.

Het Port Management Program wordt aangeboden door STC International (onderdeel van STC Group) en het Havenbedrijf Rotterdam.