Om- en bijscholen

Omscholen

Klaar voor een nieuwe stap in uw carrière? De sectoren in en om de haven bieden volop mogelijkheden voor de toekomst. Van logistiek tot scheepvaart: de adviseurs van STC Next vertellen u graag over diploma’s voor werk in en om de haven en over de cursus die bij u past.

Zo zijn er introductiecursussen over de logistieke sector en omscholingstrajecten richting zeevaart en scheepsbouw. Mbo of hbo, voltijd of deeltijd, overdag of in avonduren. We vertellen u graag over de mogelijkheden, dus neem gerust contact op voor informatie.

Bijscholen en herhalen

Wilt u bijscholen in uw sector en uw werk naar een hoger niveau tillen? Of wilt u verplichte veiligheidscertificaten verlengen? STC Next Biedt cursussen die passen bij de planning van werkenden.

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over het verdiepen van uw kennis in uw sector: zo zijn er bijvoorbeeld trajecten voor logistieke professionals die na hun hbo nog verder willen, en trajecten in de scheepvaart voor het uitbreiden van vaarbevoegdheid.

Een certificaat verlengen? STC Next is ervaren in het geven van herhalingscursussen. We denken mee over uw mogelijkheden en helpen u vlot naar een verlenging van uw certificaat, met een cursus die toegevoegde waarde heeft voor uw werkveld. Onze herhalingscursussen frissen niet alleen uw kennis op, maar zorgen dat u nog veiliger uw werk kunt doen en nog beter voorbereid bent op noodsituaties.