Huisvesting

Een veilig (t)huis van huis bij STC-SafePort

STC-SafePort biedt een (t)huis van huis voor studenten van STC Group. Studenten voor wie de reisafstand naar school te groot is, of die noodzakelijkerwijs buitenhuis wonen, vinden bij STC-SafePort een veilige en inspirerende woonomgeving.  Ook buitenlandse studenten die hun opleiding volgen bij de Netherlands Maritime University zijn welkom bij STC-SafePort. Het zeven verdiepingen tellende wooncomplex bevindt zich op een prachtige plek, vlak bij de Erasmusbrug en pal aan de Maas.

Woonruimte is bij STC-SafePort onlosmakelijk verbonden aan begeleiding. Daarom krijgen alle bewoners een vaste begeleider die vinger aan de pols houdt en met wie zij regelmatig gesprekken voeren.  Daarnaast biedt STC-SafePort huiswerkbegeleiding. En met succes: 95% van de bewoners van STC-SafePort slaagt voor zijn of haar diploma! De huurprijs is afhankelijk van het type kamer, maar altijd inclusief de kosten van gas / water, begeleiding en belastingen.

Huisvesting
Voorwaarden

De  minimale voorwaarden voor aanmelding zijn:
– de student volgt een beroepsopleiding bij STC Group;
– de student is tussen de 16 en 23 jaar oud  en zelfstandig;
– hij / zij staat open voor begeleiding en advies;
– hij / zij kan de maandelijkse (huur)kosten betalen.

Meer weten over de huisvestingsmogelijkheden, de kosten of begeleiding? Bekijk dan de digitale folder of neem contact met ons op.  Aanmelden voor begeleid wonen is eenvoudig. Vul deze aanmeldkaart in en stuur deze naar ons op. Wij nodigen je na ontvangst graag uit voor een intakegesprek.

 

Willemskade 13

3016 DK ROTTERDAM

Telefoon: 010 - 476 32 27

E-mail: info@stc-safeport.nl