Elke dag infomiddag – 24/7 online voorlichting

Maak kennis met de mbo-opleidingen van het STC mbo college tijdens de laatste infomiddag van het studiejaar. Je bent welkom op donderdag 11 juni tussen 15.00 en 18.00 uur op onze schoollocaties in Rotterdam en Brielle. 

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de mbo-opleidingen van het STC mbo college tijdens de laatste infomiddag van dit studiejaar. Deze infomiddag is een laatste kans om kennis te maken met onze opleidingen voor scheepvaart, vervoer, havens en techniek op de locaties Rotterdam en Brielle. Je kunt bij ons terecht voor informatie over al onze mbo-opleidingen. Van niveau 1 tot en met niveau 4, in bol- of bbl-variant. Voor iedereen die aan de slag wil in de scheepvaart, logistiek of procesindustrie is er wat wils.

Het mbo van het STC organiseert deze infomiddag op verschillende locaties:

  • Lloydstraat, Rotterdam
  • Waalhaven Z.z., Rotterdam
  • Kerkhoekstraat, Brielle

 

Ongeveer een week voor de infodag vind je hier per schoollocatie een programma.
Op de infomiddag is het nog mogelijk om je aan te melden voor een mbo-opleiding die begin september 2020 van start gaat.

Parkeren
Op alle locaties kun je je auto op straat parkeren. Met uitzondering van de locatie Lloydstraat is parkeren op straat gratis. Op de locatie Lloydstraat is tussen 9.00 en 18.00 uur een betaald parkeren beleid van kracht. Je kunt hier alleen betalen met een pinpas, creditcard of 06-parkeren. Een andere optie is parkeren in de nabijgelegen Q-park garage Schiecentrale. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar de locatie Lloydstraat.

Vragen?
Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.